4A-assortiment: voortreffelijke prestatie

Hoover presenteert een nieuw assortiment sledestofzuigers die zijn ontworpen om op ieder oppervlak uitstekende schoonmaakresultaten te garanderen. Dankzij het Intense Silent Power System is dit een van de stilste assortimenten op de markt.

Tot 50% zuiniger in vergelijking met modellen met een hoog wattage.*

*Uitsluitend voor bepaalde modellen

Maximale schoonmaakprestaties op alle oppervlakken: meer dan 111% zuigvermogen op harde oppervlakken.

Ideaal voor mensen met een allergie. Dankzij de filterefficiëntie van 99,98% is de lucht die weer wordt uitgestoten altijd schoon.

En meer dan 91% op tapijt

Superstil

Een paar decibel kunnen het verschil maken tussen irritante en aanvaardbare geluidsniveaus. Het door Hoover ontwikkelde Intense Silent Power System zorgt voor stilte en comfort tijdens het schoonmaken. De perfecte combinatie tussen optimale luchtstromen, de innovatieve materialen en de nieuwe accessoires zorgen voor geluidsniveaus van slechts 64 dBa*.

 

115 dBA

 

85 dBA

 

65 dBA

 

64 dBA

Sledestofzuigers met zak

Athos

De Athos is de perfecte combinatie van design en functie. Dankzij de stofzuigerzak met een capaciteit van vijf liter en het werkbereik van elf meter kunt u het hele huis schoonmaken zonder te stoppen. Door de Nano Pack™-technologie is de stofzuiger extreem gemakkelijk op te bergen. De vier zwenkwieltjes zorgen voor maximale wendbaarheid en met de geïntegreerde accessoires hebt u altijd alles bij de hand.  De Athos is uitgerust met de Carpet Optimax-borstel, die is bedoeld om tapijt grondig te reinigen.

Telios Plus

Dankzij het compacte ontwerp en de voortreffelijke prestaties is de Telios Plus ideaal voor alle schoonmaakbehoeften. Doordat de accessoires geïntegreerd zijn, hebt u de benodigde tools altijd bij de hand. De Telios Plus is uitgerust met de Carpet Optimax-borstel, die is bedoeld om tapijt grondig te reinigen.

Zakloze sledestofzuigers

Xarion Pro

Dankzij het exclusieve Airvolution™ multi-cyclonische systeem van Hoover kunt u met de Xarion Pro uw dagelijkse schoonmaaktaken sneller uitvoeren. Het speciale scheidingssysteem voorkomt dat het filter blokkeert en dus slechter presteert, en zorgt ervoor dat u altijd snel en grondig kunt schoonmaken. De Xarion Pro is uitgerust met de Carpet Optimax-borstel, die is bedoeld om tapijt grondig te reinigen.

Reactiv

De Reactiv presteert uitstekend dankzij de zakloze, cyclonische technologie. Dit biedt zeer efficiënte stofscheiding met grote zuigkracht en weinig filteronderhoud. Dankzij de borstel die is geïntegreerd in de handgreep, kunt u met de Reactiv alle oppervlakken schoonmaken, zelfs de meest bewerkelijke. De Reactiv is uitgerust met de Carpet Optimax-borstel, die is bedoeld om tapijt grondig te reinigen.