Hoover presenteert de Athen Evo

De nieuwe zakloze en draadloze steelstofzuiger, met een vermogen tot 32,4V, die zeer wendbaar is en uitstekend presteert. Dankzij de autonomie van 120 minuten kunt u het hele huis schoonmaken, zonder hem opnieuw op te laden. Het assortiment bevat modellen met lithium-batterijen, die uitstekende schoonmaakprestaties, een lange levensduur en kortere oplaadtijden garanderen. Ontdek de vrijheid van draadloos schoonmaken.

Bekijk de video

Voortreffelijke schoonmaakprestaties

De Athen Evo garandeert uitstekende schoonmaakprestaties die vergelijkbaar zijn met die van een stofzuiger met snoer van 2500W. Het verwijdert meer dan 100% van het stof van harde vloeren.

Uitzonderlijke autonomie

Uitzonderlijke autonomie

Met slechts één oplaadbeurt, maakt u uw hele huis schoon. De Athen Evo heeft een autonomie van maximaal 120 minuten.

Maximale wendbaarheid

Dankzij het innovatieve Easy Driving System maakt u gemakkelijk schoon rond uw meubilair en de andere obstakels in uw huis. Met het speciale draaisysteem van 180° bereikt u met één polsbeweging zelfs de moeilijkst te bereiken plekken.

Geschikt voor alle oppervlakken

Dankzij de gemotoriseerde turboborstel is de Athen Evo ideaal om alle oppervlakken schoon te maken, zelfs de bewerkelijkste oppervlakken zoals parket. 

Gebruiksvriendelijk

De Athen Evo is ontworpen voor maximaal comfort en flexibiliteit.

Batterijstatus altijd onder controle

Met de exclusieve en handige led-schermen houdt u de batterijstatus altijd onder controle. U kunt de voortgang van het opladen volgen op het scherm. Als het lampje gaat knipperen, is de Athen Evo weer klaar voor gebruik.

Gemakkelijk schoon te maken

De gemotoriseerde turboborstel is snel en gemakkelijk schoon te maken dankzij het speciale losmaaksysteem. In twee eenvoudige handelingen verwijdert u de borstel, waardoor u minimaal in contact komt met stof. Gemakkelijk en hygiënisch.

Snel en gemakkelijk te legen reservoir

De Athen Evo heeft een groot stofreservoir dat gemakkelijk te verwijderen en te legen is, zonder in contact te komen met stof. Het is ook uitgerust met een wasbaar HEPA-filter. Het filter houdt zelfs de fijnste stofdeeltjes tegen, waardoor de filtering optimaal is en er uitsluitend schone lucht wordt uitgestoten.

Verticale opbergstand


De Athen Evo is zowel tijdens als na het gebruik gemakkelijk op te bergen, dankzij de comfortabele verticale opbergstand.

Licht en praktisch

De Athen Evo is snel en praktisch in gebruik en leent zich perfect voor het moeiteloos schoonmaken van zelfs de grootste oppervlakken.

Prestaties en ontwerp

Ultraslank ontwerp

Ultraslank ontwerp

Dankzij het speciale, ultraslanke ontwerp van de borstel kunt u overal goed bij, zelfs achter uw bed en onder uw meubels..

Maximale hechting tijdens het gebruik

Dankzij de structuur van de wieltjes en de speciale textuur van het oppervlak hecht de stofzuiger perfect aan de vloer.

Verhoogde zichtbaarheid tijdens het schoonmaken

De borstel is uitgerust met led-lampjes, zodat u zelfs in de donkerste hoekjes alles goed kunt zien (bijvoorbeeld onder bedden en andere meubels).

Twee vermogensniveaus

Selecteer het vermogensniveau dat past bij wat u schoonmaakt.

Turbofunctie

Gebruik de Turbofunctie voor lastige schoonmaaktaken. Dankzij het maximale vermogensniveau verwijdert u zelfs het hardnekkigste vuil.