Dynamic Extreme

De Dynamic Extreme is de wasmachine die u alleen het beste biedt: ongeëvenaarde stilte, een modern ontwerp, een laag verbruik en optimale betrouwbaarheid. Het moderne, strakke ontwerp is dankzij de elegante afwerking geschikt voor iedere omgeving. De materialen en details (zoals het lcd-scherm en het donkere glas) zijn van prachtige kwaliteit.

Bekijk de video
Perfecte stilte

Perfecte stilte

Dankzij de Perfect Silent Inverter garandeert de Dynamic Extreme van Hoover een onovertrefbare geluidsbeperking en minimale vibratie in alle fasen van het wassen, in combinatie met optimale energiebesparing.

Performance da record

De hoogste prestatieniveaus

  • Energielabel: A+++ -50%
  • Bespaar 50%
  • Smetteloos schoonmaken
  • Tot een minimum gereduceerd verbruik
  • Ongeëvenaarde stilte

 

 

Houd contact met uw huis

Houd contact met uw huis

Dankzij de Wizard-app is uw apparaat altijd via wifi verbonden, ongeacht waar u bent. Met de One Fi-technologie hebt u de ideale oplossing voor uw behoeften en hebt u 24 uur per dag controle over uw apparaat.

Zorg voor textiel

Zorg voor textiel

Met de Dynamic Extreme kunt u zelfs met korte wasprogramma's en op lage temperaturen veel verschillende kleuren en textielsoorten wassen met een perfect resultaat.  

 

Nauwkeurig wassen

Nauwkeurig wassen

De geavanceerde Kilo Mode-functie weegt het gewicht van de was en past de hoeveelheid water, het energieverbruik en de wastijd met wetenschappelijke precisie aan.

Geen zorgen

Geen zorgen

Acqua Stop is het preventiesysteem dat is ontworpen om overstroming te voorkomen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. In geval van lekkage of fouten beschermt het systeem uw was en uw huis.