H-DRY 500

H-DRY 500

Long-lasting performance, high efficiency

Ontdek de nieuwe Hoover wasdroger met hoge technologie die garant staat voor uitstekende resultaten op het gebied van prestaties en verbruik, uitstekend onderhoud en een langere levensduur.

Aangedreven door de beste technologie is de nieuwe Hoover H-DRY 500 de uiterst betrouwbare wasdroger die uitstekende resultaten levert met de beste efficiëntie op de markt, terwijl hij tegelijkertijd maximaal zorg draagt voor het milieu en de vezels.

DUURZAME PRESTATIE

DUURZAME PRESTATIE

De Eco-Power Inverter Motor van de nieuwe generatie is de meest duurzame en krachtige riemtechnologie verkrijgbaar op de markt, met een garantie van 10 jaar*. De speciale koperen warmtewisselaar en krachtige compressor verhoogt het luchtdebiet en zorgt voor een extra nauwkeurige regeling van het toerental van de trommel.krachtige compressor De borstelloze motor is 4 keer duurzamer: door de trillingen en wrijvingen te verminderen, wordt de levensduur van de machine verlengd, en worden ook de maximale stilte en uitstekende resultaten op lange termijn gegarandeerd.

 

NO-WASTE EFFICIËNTIE

De nieuwe Hoover H-DRY 500 is echt een groene machine, met nul tolerantie voor verspilling. De beste energieklasse (A+++) en de hoogste efficiëntie inzake energieverbruik wordt gegarandeerd en de H-DRY 500 draagt bij tot een vermindering met 30 keer* van het aardopwarmingsvermogen en van de milieuimpact veroorzaakt door warmte die in de atmosfeer gevangen zit.

*Vergeleken met Warmtepomp Modellen van onze concurrenten.

 

ZERO WATERVERSPILLING

Dankzij Aquavision, een nieuw ontworpen manier om de watertank leeg te maken, kan de H-DRY 500 het water op de meest efficiënte manier beheren en hergebruiken, zodat er geen onnodige verspilling plaatsvindt en het waterpeil altijd onder controle blijft.

VOLLEDIGE VERZORGING

 

CARE PROGRAMMA’S

Met tot 9 speciale programma’s gewijd aan verschillende behoeften, is de Hoover H-DRY 500 een geweldige bondgenoot om jouw kleding op de beste manier te verzorgen.

  • Fitness: maximale bescherming voor sportkleding en synthetische kleding
  • Zachte verzorging: volledige verzorging en voeding voor delicate kledingstukken en wol
  • Frisse verzorging: zachte opfris cyclus
  • Allergie verzorging: anti-allergische droogcyclus
  • Verzorging 30-45-59’ snel en doeltreffend drogen zonder energieverspilling
  • Alles in 1: elk kledingstuk in één wasbeurt verzorgen
  • Auto care: automatische aanpassing van de cyclus aan de typologie en de lading
 

CYCLI VOOR WASVERZORGING

Het geavanceerde algoritme berekent en kiest automatisch het meest geschikte programma, afhankelijk van de vezels en de lading, en garandeert zo een betere efficiëntie en geen verspilling.

 

PERFECTE WASHYGIËNE

H-DRY 500 is uitgerust met de Active Dry functie, speciaal ontworpen om jouw kledingstukken te verfrissen. Deze functie verwijdert nare geurtjes, ziektekiemen, bacteriën en sporen op natuurlijke wijze en verzorgt jouw kleding op zachte wijze, waarbij uitstekende resultaten in zeer korte tijd worden gegarandeerd. In 20 minuten zijn je kleren klaar. Het is het ideale programma om kleding en babykleding te ontsmetten en garandeert de beste hygiëne en verzorging voor jouw gezin.

UNIEKE TROMMELKENMERKEN

 

DE GROOTSTE TROMMEL IN DE MARKT

Met een inhoud van 125 liter is de Infinity Care Drum de ruimste op de markt. De nieuwe zachte lijnen zorgen voor een krachtigere luchtstroom in de trommel waardoor de kledingstukken zachtjes ontwarren en de lucht dieper doordringt voor een gelijkmatiger en delicater droogproces.

 

GEEN LAWAAI MEER

Dankzij een laagje hush gel dempt de nieuwe Infinity Silent Drum trillingen en stoten en zorgt zo voor maximale stilte (10 dba reductie) en bescherming van uw kledingstukken.

UNIEKE CONNECTIVITEIT

Verbeter jouw droogprestaties met de nieuwe hOn App die je toegang geeft tot een wereld van exclusieve extra content.

CONNECTIVITEIT

Dankzij de Scan to Care-functie moet je jouw waslabels niet meer onthouden! Maak er gewoon een foto van en creëer je virtuele garderobe. De app verzamelt en bewaart al jouw drooginstructies en stelt het beste programma voor om jouw kleding te drogen.