H-FREE 300

H-FREE 300

Direct Impulse prestaties met Dual LED Dust Locator

Ontdek doeltreffende resultaten bij het opzuigen van stof en vuil, zelfs op de verborgen plaatsen.

Dankzij de Direct Impulse Motor en het Dual LED DustLocator, levert de H-FREE 300 effectieve resultaten op voor stof- en vuilopname, zelf op de meest moeilijk bereikbare plaatsen. De ideale oplossing voor een complete en nauwkeurige schoonmaak van alle ruimtes in het huis.

UITSTEKENDE PRESTATIES

UITSTEKENDE PRESTATIES

DIRECT IMPULSE MOTOR

De Direct Impulse Motor is ontwikkeld voor het leveren van een consistente zuigkracht dankzij een efficiënte motor. Hij draait tot 80.000 tpm en levert 65AW aan zuigkracht, verzekert van een effectieve stof- en vuilopname op alle soorten vloeren.

DUAL LED DUSTLOCATOR

Het best verwijderen van stof doe je niet enkel door een krachtige motor, maar je moet ook het stof en vuil vinden in de meest verborgen. Dankzij het LED-licht aan de voorzijde en het AUTO LED-licht aan de kruimeldief, helpt de Dual LED DustLocator om verborgen stof op te speuren, zoals op boekenplanken en achter kussens. Het AUTO LED gaat automatisch aan bij gebruik van de kruimeldief (in accessoire modus), terwijl het LEDlicht aan de voorzijde van het mondstuk ervoor zorgt dat je een hoge zichtbaarheid en veel verder kunt kijken dan normaal.

 

VERZORGING EN WELZIJN

 

GROTE WENDBAARHEID

Zeer wendbaar en manoeuvreerbaar door de H-Lab Flat&Drive zuigmond, stuurt de H-FREE 300 soepel, zelfs rond en onder meubels, om zelfs het meest afgelegen stof te bereiken.

Wissel met een polsbeweging tussen een reinigingshoek van 90° en 180° om rond voorwerpen en in hoeken te reinigen, zodat je gemakkelijk in nauwe ruimten komt.

 

HANDIGE TOUCH KNOP

Een intuïtieve oplossing om de vermogensregeling met één druk op de knop te regelen, afhankelijk van jouw schoonmaakbehoeften.

 

ZEKERHEID EN BETROUWBAARHEID

 

LANGE AUTONOMIE ZONDER KABEL

De H-FREE 300 geeft jou alle tijd voor een complete en nauwkeurige reiniging van het hele huis. De lithium batterij biedt een autonomie van 40 minuten in Auto Mode - met niet-gemotoriseerde opzetstukken - en tot 25 minuten in Standaard Mode - met gemotoriseerde hoofdmondstukken.

 

FAST CHARGING OVERAL

Volledig opgeladen in slechts 2,5 uur door de stekker aan te sluiten op de stofzuiger. Je kan ook de batterij uit het toestel nemen en apart opladen in het stopcontact.

The battery pack is also equipped with LED indicator that shows when it's time to recharge or when it's ready to be used

 

EEN VOLLEDIGE SET VAN ACCESSOIRES

De H-FREE 300 is uitgerust met twee borstels om je te helpen alle soorten vloeren te reinigen, zodat je voor elke schoonmaakbehoefte een specifieke oplossing hebt.

Ontdek het assortiment

Draadloze steelstofzuigers
1 Product
Close Details
  • Productnaam
  • Ampere (V)
  • Autonomie (min)
  • Soort batterij
  • Gemotoriseerde borstel
H-FREE 300
HF322HM 011
  • HF322HM 011
  • 22
  • Up to 40 min
  • Li-Ion
  • Ja