H-WASH 700

De nieuwe dimensie van kwaliteit

Ontdek de nieuwe dimensie van kwaliteit: H-WASH 700, de hoogefficiënte wasmachine in A-Energieklasse die zorgt voor topresultaten en maximale hygiëne voor je kledingstukken.

H-WASH 700 is de hoogefficiënte wasmachine in de A-Energieklasse die zorgt voor uitstekende wasresultaten en tegelijkertijd een perfecte verzorging en superieur gebruikscomfort biedt.

De unieke Ultra Wide Care Drum maakt het mogelijk de hoogste prestaties te bereiken in een kleinere diepte: 20% betere wasresultaten* en 17% minder kreuken**. De extra cycli die beschikbaar zijn via de hOn App, bieden specifieke zorg voor verschillende soorten ladingen. De Allergy Care Pro-cyclus zorgt voor superieure hygiëne door de werking van stoom, terwijl de Care Dose je de perfecte hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter*** geeft.

Bovendien helpt de hOn App bij het decoderen van wassymbolen op kledinglabels dankzij de Scan to Care functie, terwijl je de machine vanop afstand beheert of er gewoon tegen praat via Smart Speakers.

* Effectieve verwijdering van meer dan 20% vlekken in vergelijking met het model H5WPB68AMBC. Vergelijking uitgevoerd met 4 kg gemengde lading, Autocare cyclus. De resultaten kunnen variëren naargelang de verschillende artikelen.

** 17% minder strijktijd in vergelijking met het model H5WPB68AMBC.

*** Alleen op bepaalde modellen.

Betere wasresultaten

De H-WASH 700 is uitgerust met de unieke Ultra Wide Care Drum die zorgt voor 20% betere wasresultaten* en 17% minder kreuken**, terwijl je waservaring vlekkeloos verloopt.

* Effectieve verwijdering van meer dan 20% vlekken in vergelijking met het model H5WPB68AMBC. Vergelijking uitgevoerd met 4 kg gemengde lading, Autocare cyclus. De resultaten kunnen variëren naargelang de verschillende artikelen.

** 17% minder strijktijd in vergelijking met het model H5WPB68AMBC. Vergelijking uitgevoerd met 4 kg gemengde lading, Autocare cyclus. De resultaten kunnen variëren naargelang de verschillende artikelen.

 

Uitstekende prestatie

Meer ruimte voor meer zorg. Met zijn 52 cm Ultra Wide Care Drum bereikt de H-WASH 700 een extreem hoge reinigingskracht, waardoor je kleding perfect wordt verzorgd. Het bredere formaat zorgt ervoor dat de kleding door de ruimte kan bewegen, waardoor het wasmiddel beter werkt en er minder wrijving en kreukels ontstaan. Bovendien zorgt het unieke lasernaadloze lassen in combinatie met het innovatieve "kussen"-oppervlak voor de beste verzorging en volledige bescherming van je kledingstukken tijdens het wassen. Krijg betere hygiëne, minder kreukels en de beste verzorging.

Plus, als je op zoek bent naar extra zorg voor je grote ladingen, heb je toegang tot de nieuwe 10 XL unieke speciale cycli via de hOn App.

 

Perfect care

Vergeet lange strijksessies. De grotere diameter geeft kleding meer ruimte om zich in de trommel te verspreiden, waardoor vezels kunnen uitrekken en ontspannen en kreuken* met 17% verminderen voor perfecte strijkresultaten.

** 17% minder strijktijd in vergelijking met het model H5WPB68AMBC. Vergelijking uitgevoerd met 4 kg gemengde lading, Autocare cyclus. De resultaten kunnen variëren naargelang de verschillende artikelen.

 

Extra comfort

Al je kleren passen moeiteloos in de trommel. Dankzij het ergonomische ontwerp, samen met de hogere en bredere patrijspoort van 360 mm, kan je je H-WASH 700 op een vlotte en praktische manier laden en lossen, zonder moeite, zelfs voor grotere voorwerpen.

 

Unieke capaciteit in compact formaat

H-WASH 700 is er ook in een compact model dat de beste capaciteit biedt zonder al te veel ruimte in je huis in te nemen. Met zijn 9 kg trommel is het de unieke hoogste capaciteit op de markt in 44cm diepte.

Duurzame prestatie

De nieuwe generatie Eco-Power Inverter Motor is de meest duurzame en krachtige riemtechnologie die op de markt verkrijgbaar is, opgewaardeerd met 10 jaar garantie*. De borstelloze motor is xx keer duurzamer: hij vermindert trillingen en wrijvingen en verlengt de levensduur van de machine en garandeert maximale stilte en uitstekende resultaten gedurende langere tijd. Het past ook de wasactie aan de lading aan, waardoor de beste resultaten en efficiëntie worden gegarandeerd.

Duurzame prestatie
 

Hoogste energieklasse

H-WASH 700 bereikt de energieklasse A, de beste in zijn categorie. In overeenstemming met het nieuwe energielabel vermindert de A-klasse wasmachine het verbruik met 51% in vergelijking met een G-klasse, waardoor energie wordt bespaard en het milieu wordt beschermd.

 

Alles in één keer wassen in minder tijd

Alle zorg voor je kleding in slechts één cyclus. Met de All in One 49' cyclus kan je verschillende soorten kleuren en stoffen zoals katoen, synthetische stoffen en gemengde stoffen in één keer wassen in slechts 49 minuten en krijg je uitstekende resultaten, zelfs bij volle belading.

Geen wasmiddelafval

Perfecte verzorging van je kleding zonder verspilling en moeite. H-WASH 700 stelt de juiste dosering wasmiddel voor of stelt deze automatisch voor je in.

 

Eco Doser

Thanks to Eco Doser, the appliance suggests the optimal amount of detergent to be poured into the drawer, precisely estimated based on the actual load. De intelligente adviseur kan worden ingesteld om te werken met gewone, geconcentreerde vloeibare of poederwasmiddelen.

 

Zorg dosering

Het zelfdoseersysteem berekent de juiste dosering van wasmiddel en ontharder tot 21 cycli per navulling, waardoor gegarandeerd geen water en wasmiddel wordt verspild*.

* Enkel beschikbaar op bepaalde modellen.

 

Cycli voor wasverzorging

Een geavanceerd algoritme berekent en stelt automatisch het meest geschikte programma in, dat wasmiddel, water en tijd aanpast aan de vezels en de lading, waardoor een verbeterde efficiëntie zonder verspilling wordt gegarandeerd.

Zuivere hygiëne

H-WASH 700 biedt maximale zorg voor je wasgoed met minder afval terwijl het kledingstukken zuivert dankzij de diepe werking van stoom en zijn 10 extra specifieke hygiënecycli die beschikbaar zijn via hOn App.

 

Allergy care pro

Deze speciale cyclus zorgt voor een diepe reiniging voor een superieure dagelijkse hygiëne van je kleding. Door de stoomactie te combineren met een krachtige spoeling verwijdert hij verontreinigingen zoals huisstofmijt, verontreinigingsdeeltjes en schadelijke allergenen tot 99,9*% uit je wasgoed.

* De H-WASH 700 is efficiënt in het verminderen van kleine deeltjes die allergenen, bacteriën en virussen kunnen bevatten.

 

Steam care pro

Je kan je kleding verzorgen en de vezels opfrissen dankzij de diepe werking van stoom. Een intense stroom stoom wordt in de trommel verspreid, waardoor geurtjes worden verwijderd en alle soorten vezels worden verzacht zonder dat er direct water op de kledingstukken wordt gegoten.

 

Volledige reiniging

Dankzij de exclusieve anti-bacteriële behandeling wordt uw H-WASH 700 volledig ontsmet voor 360° hygiënische resultaten. Samengesteld uit een oppervlakteactief materiaal op basis van zinkionen, beschermt het de meest gevoelige delen van de wasmachine tegen schimmel en elimineert het bacteriën met 99,8%, waardoor de machine altijd perfect schoon blijft.

 

Volledige set van 9 care cycli

 • Alles in één: snel wassen, goede verzorging.
 • Eco Care: snel en effectief wassen, geen verspilling van energie, water en wasmiddel.
 • Allergy Care Pro: diepe reiniging, ontsmetting en anti-allergie werking.
 • Steam Care Pro: zachte verfrissing met een vleugje stoom.
 • Soft Care: volledige verzorging en voeding voor je delicate kledingstukken en wol.
 • Fitness: was je sportkleding en bescherm synthetische fibers.
 • Auto Care: automatische instelling van het beste programma voor een perfecte verzorging zonder verspilling.

Duurzaam design

H-WASH 700 is volledig opnieuw ontworpen om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen, de ergonomische ervaring te optimaliseren voor maximaal comfort en een elegant en stijlvol product te bieden dat perfect past bij alle verschillende soorten woningen.

 

Comfortabele operaties

De bredere opening van 360 mm maakt laden en ontladen gemakkelijker en handiger.

 

Maximale duurzaamheid

Nieuwe losse bovenstukken, verbeterde kaststructuur en automatische deurvergrendeling.

 

Intuitief gebruik

Ergonomisch bedieningspaneel, alfabetisch display beschikbaar in uw eigen taal en ultraheldere gebruikersinterface.

 

Elegant look

Premium design met zilveren of verchroomde details en zeer verfijnde afwerking.

Unieke connectiviteit

Verbeter de wasresultaten met de nieuwe hOn App die toegang geeft tot een wereld van exclusieve extra inhoud.

Ontdek de hele reeks

wasmachines met voorlader
2 Producten
Close Details
 • Productnaam
 • Inbouw / vrijstaand
 • Vulgewicht (kg)
 • Maximale toerental (rpm)
 • Diepte van het product
 • Connectiviteit
 • Energie efficiëtie klasse
H-WASH 700
H7W4 48MBC-S
 • H7W4 48MBC-S
 • Vrijstaand
 • 8
 • 1400
 • 40
 • Bediening vanop afstand en content (Wi-Fi + BLE)
 • A
H-WASH 700
H7W449AMBC-S
 • H7W449AMBC-S
 • Vrijstaand
 • 9
 • 1400
 • 51
 • Bediening vanop afstand en content (Wi-Fi + BLE)
 • A