ONZE GESCHIEDENIS

Het ontstaan van Hoover en de eerste stofzuiger in de geschiedenis

Een doos, een ventilator, een zijden kussensloop en een bezemsteel - met deze materialen werd de eerste stofzuiger in de geschiedenis ontwikkeld Het idee om deze simpele materialen om te vormen in een revolutionaire technologie kwam van James Spangler, een nachtwaker in New Berlin, Ohio, hij had last van astma en was het beu om stof in te ademen dat de staander deed opwaaien in de winkel waar hij werkte. James patenteerde de uitvinding en droomde ervan om zijn uitvinding in elk huis in Amerika te brengen. Hij had iemand nodig die in zijn project geloofde en de vaardigheden en bronnen bezit om het uit te voeren.

Hij besloot om zijn eerste prototype stofzuiger naar zijn nicht Susan Hoover te verzenden - een goede zet die hem een fortuin opleverde Susan probeerde het voor een paar dagen uit bij haar thuis en werd enthousiast van het product. Ze toonde dit aan haar man, William Hoover, de eigenaar van een kleine onderneming dat leren producten verkocht in een winkel in New Berlin. Door zijn jarenlange trouwe klanten leerde hij de markt goed kennen. Als een goede vooruitziende ondernemer zag hij direct het potentieel van deze futuristische “stok”. Hij kocht het patent en starte de productie met als bedrijfsnaam - The Hoover Company Dit was in 1908.

ONZE WAARDEN

Vanaf de dag dat de eerste stofzuiger werd uitgevonden tot vandaag, is Hoover nummer 1 prioriteit het zorgen voor mensen hun welzijn door hoog presterende en betrouwbare producten te leveren.

 

WELZIJN

Welzijn betekent zorgen voor jezelf en de personen die je graag ziet zonder af te zien van geweldige resultaten. Hoover apparaten zijn ontwikkeld voor het bieden van perfecte prestaties met een positieve impact op de gezondheid en levenskwaliteit om te helpen een gezond leven te leiden.

 

PRESTATIES

De oplossingen van de laatste generatie van Hoover zijn ontworpen om perfecte resultaten te bieden op het gebied van prestaties en doeltreffendheid en tegelijkertijd totale zorg te bieden voor uw huis en uw gezin.

 

VERTROUWEN

Meer dan 100 jaar aan ervaring en constant onderzoek naar de laatste trends en technologieën bracht Hoover ertoe producten te ontwikkelen met een hoge betrouwbaarheid, zodat mensen het heft in eigen handen kunnen nemen en perfecte resultaten kunnen bereiken.