New H-FRIDGE Range

Uniform air distribution, healthier preservation

Ontdek een hygiënische en gezonde manier van bewaring.

New H-FRIDGE Range

Uniform air distribution, healthier preservation

Ontdek een hygiënische en gezonde manier van bewaring.

Hoover introduceert de nieuwe H-FRIDGE 700 en 500, de unieke koeloplossing die zorgt voor een homogene luchtverdeling dankzij de Total No Frost Air Care-technologie, waardoor je voedingsmiddelen langer vers en gezond blijven. De H-FRIDGE 700 is perfect voor het bewaren van fruit, groenten en delicate voedingsmiddelen en kan volledig worden beheerd met je smartphone via de hOn App. Het gamma is uitgerust met inbouw- en vrijstaande modellen.

Gezonde prestaties

 

Veilige bewaring

H-FRIDGE 700 en H-FRIDGE 500 houden je voedingsmiddelen altijd vers en gezond en zorgen voor een hygiënischere en veiligere opslagruimte. De Total No Frost-technologie voorkomt vorstvorming in de vriezer zodat u deze niet meer hoeft te ontdooien en vermindert de vorming van schimmels en bacteriën in de koelkast tot wel 94%*. Bovendien garandeert de Total No Frost Air Care-technologie een gelijkmatige luchtverdeling op elk schap dankzij een zachte luchtstroom die van de laterale uitgangen komt en nooit rechtstreeks op het voedsel slaat, zodat het voedsel vers blijft zoals de eerste dag**.

* Testresultaten van een onafhankelijk extern technisch laboratorium dat de koelkast van de Haier Group CFE735CSJ met Total No Frost-technologie vergelijkt met de koelkast van de Haier Group CCBS 6182WH/2 met Static-technologie.

* Testresultaten van een onafhankelijk extern technisch laboratorium waarbij het model CFE735CSJ van de Haier-groep met Total No Frost Air Care-technologie wordt vergeleken met het model CVBN6184WBF/S1 van de Haier-groep met Direct Flow-technologie.

 

Efficiënt en stil

Uitgerust met de Inverter Compressor, een uiterst betrouwbare en duurzame technologie, garanderen de H-FRIDGE 700 en H-FRIDGE 500 uitstekende koelprestaties en een lager geluidsniveau van 37 db. Verbruik minder energie erwijl de temperatuur stabiel blijft.

Optimale bewaring

Ontdek hoe je op een hygiënische en veilige manier je voedsel kan bewaren, met behoud van alle voedingseigenschappen.

 

Top hygiëne

Geniet van een optimale bewaring. De Hygiëne afdichting is een speciale schimmelwerende behandeling op deurrubbers die de verspreiding van schimmel zowel in de koelkast als in de vriezer vermindert.

 

Gepersonaliseerd space management

Stel de indeling van je koelkast samen met tot wel 100 verschillende combinaties. De uitneembare balkons en legplanken en de speciale laden bieden een maximale ruimteveelzijdigheid, afhankelijk van jouw behoeften.

 

Chill space

De Chill Space lade is ontworpen om voedsel perfect te bewaren. Met een temperatuur tussen 0°C en 3°C biedt het de ideale omstandigheden voor rauw vlees of vis.

 

Cool space plus

Dankzij de vochtigheidsregeling is de Cool Space Plus de ideale plaats om je fruit en groenten te bewaren en tegelijk de smaak en textuur te behouden. Beweeg de schuifregelaar en stel de juiste vochtigheidsgraad in de lade in voor een perfecte bewaring van je voorwerpen.

 

Wijnrek

Met het unieke stevige wijnrek kan je tot 7 flessen wijn opbergen.

Maximaal comfort

H-FRIDGE 700 en H-FRIDGE 500 zijn verkrijgbaar in inbouw- en vrijstaande modellen. Ontdek de extra functionaliteiten van ingebouw series.

 

Grotere ruimte, betere bewaring

Meer ruimte in je inbouwkoelkast. Deze koelkasten hebben tussen 15% (model 193x55 cm) en 50% (model 193x70 cm met keukenzuil van 75 cm) extra opslagcapaciteit* en een extra schap om de beschikbare ruimte perfect te benutten.

*Vergeleken met de standaard onderbouw inbouwkoelkast (177 cm hoogte x 55 cm van Haier)

 

Snelle installatie

Dankzij het Hoover In-Tech systeem is de installatie van je koelkast eenvoudig en snel. Dankzij de verschillende afmetingen en de omkeerbare deuren kan hij in elke keukenlayout worden geplaatst. Bovendien zijn alle scharnieren en bevestigingspunten voorzien van een deksel, afgewerkt met oog op detail.

Beheer de versheid van je voedsel vanop afstand

Haal het beste uit je toestel. Beheer je H-FRIDGE 700 en H-FRIDGE 500 rechtstreeks vanaf je smartphone, met de hOn App. Ontdek de nieuwe slimme aansluitingsmogelijkheden, kenmerken die de kwaliteit en versheid van voedsel kunnen verbeteren, met behoud van de voedingseigenschappen, in totale veiligheid.