Rhapsody

 

Multifunctioneel, ergonomisch en technologisch geadvanceerd, Rhapsody is de nieuwe draadloze steelstofzuiger van Hoover.

De Rhapsody is echt een lichtgewicht, zeer beweegbaar en toch ook heel krachtig. Het beschikt over de exclusieve HSpin-Core Technology, een gloednieuw systeem om stof te scheiden waardoor het gemakkelijker is om het stofreservoir te ledigen zonder in contact te komen met het stof.

The technologische innovatie van Rhapsody past perfect bij gebruiktsvriendelijkheid: het design is elegant en alle details werden zorgvuldig bestudeerd zodoende comfortabel te zijn voor de klant en dat de taak een leuke ervaring wordt.

 

MULTIFUNCTIONEEL

Met de afneembare handstofzuiger en de vele accessoires is het een ware bondgenoot voor elke behoefte: hiermee kan u alle vloeren en oppervlakten, zoals hoge kasten, plafonds en zelfs in de kleinste ruimtes, perfect reinigen, zowel in het huis als in de auto.

 

HSpin-Core technology

Met deze technologie draait het 'scheidingsysteem' dankzij een krachtige motor die door een bijkomende luchtstroom stof, puin en haren naar de onderkant van het stofreservoir duwt.

Bovendien laat dit toe om het stofreservoir gemakkelijker te ledigen zonder in contact te komen met het stof. Een betere kuiservarnig, zowel in gebruik als in periodiek onderhoud.

 

INTUÏTIEF EN DIRECTE CONTROLE

Een praktisch controle paneel is bovenaan het product geplaatst en laat toe aanpassingen te maken tijdens een schoonmaakbeurt: u kan de knop voor tapijt indrukken om de borstel te activeren of de turboknop indrukken om de kracht te verhogen indien er moelijk te kuisen valt.

Het niveau van de batterij is steeds onder controle en is goed zichtbaar op het 4-LED display. Het display laat ook toe om de laadstatus na te kijken.

 

DE DRAADLOZE ERVARING

Geniet van het product zonder storende kabel en van een zeer goed presterende en lichte 22V lithiumbatterij. Na het herladen gedurende 5 uur heeft de stofzuiger een autonomie van 35 minuten waarmee u uw gehele huis kan reinigen. Bovendien kan de batterij geladen worden op het product of deze kan verwijderd worden en apart worden opgeladen.

 

ULTIEME WENDBAARHEID

Dankzij het Easy Driving System glijdt de Rhapsody gemakkelijk langs meubels en andere obstakels in uw huis. Het speciale 180° pivoterende systeem helpt u om aan de moeilijkst bereikbare plaatsen te geraken door simpelweg te draaien met uw pols.

 

MUUROPHANGSYSTEEM

Berg de steelstofzuiger en accessoires* gemakkelijk op aan het muurophangsysteem.

*Enkel standaardaccessoires en Mini Turbo mondstuk (indien inclusief)

Ontdek het gamma

Kies het model dat voldoet aan uw behoeften.

 
 

ALLE VLOEREN

RA22SE 011

Aanvullend mondstuk voor delicate oppervlakten..

Lees meer