Hoover presenteert de Synthesis

De Synthesis is de innovatiefste, zakloze, multi-cyclonische sledestofzuiger uit het Hoover-assortiment, waarin innovatie, technologie en ontwerp samenkomen.

De nieuwe, door Hoover geoctrooieerde PACT-technologie (Power Active Compaction Technology) zorgt ervoor dat de Synthesis altijd op topniveau presteert.

Dankzij het lage energieverbruik, het weinige onderhoud en de onovertrefbare capaciteit van het stofreservoir, is dit een unieke stofzuiger.

Tien liter stof die wordt samengeperst in de ruimte voor één liter! 

 

 

 

 

Innovatie en technologie

De Synthesis is ontworpen met innovatieve technologieën die zijn geoctrooieerd door Hoover en die uw leven gemakkelijker zullen maken: voortreffelijke schoonmaakresultaten in combinatie met grote zuinigheid.

 

Maximaal tien liter stof in het volume van één liter*

PACTPACT is een innovatieve technologie, die alle stof samenperst die in uw huis wordt verzameld. De gemotoriseerde centrale propeller beweegt voortdurend en perst stof samen in het reservoir dat langzaam groter wordt.

*Compressietests uitgevoerd in Hoover-laboratoria met stof uit echte huiselijke omgevingen. Compressie gemeten met stof dat is verzameld met het model Hoover XP71. Resultaten kunnen variëren afhankelijk van materiaal en omgeving.

 

 

Zeer efficiënte multi-cyclonische technologie

Tecnologia AirvolutionAirvolution-technologie
De multi-cyclonische Airvolution-technologie zorgt ervoor dat de stofscheiding zeer efficiënt gebeurt. De sterke centrifugale kracht die zelfs de fijnste stofdeeltjes scheidt, voorkomt dat de filters blokkeren en zorgt ervoor dat de prestaties altijd constant zijn. Zo hoeft u minder tijd te besteden aan het onderhoud van uw filter en aan het schoonmaken!

 

 

GROEIEND RESERVOIR                

De Synthesis heeft een exclusief stofreservoir dat groeit en maximaal tien liter stof kan bevatten.*

*Compressietests uitgevoerd in Hoover-laboratoria met stof uit echte huiselijke omgevingen. Compressie gemeten met stof dat is verzameld met het model Hoover XP71. Resultaten kunnen variëren afhankelijk van materiaal en omgeving.

Uitstekende prestaties

Dankzij de innovatieve PACT- en Airvolution-technologieën en de grote zuinigheid van de motor en de speciale borstels die Hoover heeft ontworpen, kan de Synthesis uitstekende prestaties leveren.

Zeer zuinig

Zeer zuinig

Het energielabel A garandeert uitzonderlijke schoonmaakprestaties met een laag energieverbruik.

Topprestaties op harde vloeren

Topprestaties op harde vloeren               

Voortreffelijke schoonmaakprestaties op harde vloeren - 111% zuigvermogen.

Uitstekende filterefficiëntie

Dankzij het HEPA-filter, dat voor een filterefficiëntie van 99,98% zorgt, is de lucht die weer wordt uitgestoten altijd schoon.

Superstil

Superstil                     


De Synthesis een van de stilste sledestofzuigers in zijn categorie, met een geluidsniveau van slechts 75 dBA.

Maximale hygiëne

De Synthesis is ideaal voor mensen met een allergie die niet in aanraking mogen komen met stof.

Geen bacteriegroei

De Silver Ion-behandeling van het stofreservoir voorkomt bacteriegroei. Daarom is de Synthesis ideaal voor mensen met een allergie en voor mensen met huisdieren.

Geen contact met stof

Het stofreservoir van de Synthesis heeft een grote capaciteit, is gemakkelijk te verwijderen en te legen, en voorkomt contact met stof. Bovendien houdt het wasbare HEPA-filter zelfs de fijnste stofdeeltjes vast.

Uniek ontwerp

De Synthesis is ontworpen om u in stijl uitstekende prestaties te bieden: krachtig en stevig, maar met een uniek en verfijnd ontwerp.

Dankzij het praktische led-scherm kunt u de status van de Synthesis op ieder moment controleren. De speciale indicatoren helpen u om de Synthesis altijd op de juiste wijze te gebruiken.

 

 

Accessoires

Dankzij de slimme handgreep met een geïntegreerde borstel en de inbegrepen accessoires, verwijdert u stof van de bewerkelijkste oppervlakken.

 

Parquet extra

De Parquet Extra-borstel heeft zachte haren en wieltjes met vilten kussentjes om alle oppervlakken effectief en goed schoon te maken, zelfs bewerkelijke oppervlakken zoals parket.

Mini Turbobrush

Mini Turbobrush

De speciale Mini Turbobrush is speciaal gemaakt om bekleding te reinigen en is behandeld met de Silver Ion-technologie om bacteriegroei te voorkomen.

Geïntegreerde accessoires

De handige accessoires van de Synthesis kunnen op de stang worden bewaard, zodat u ze altijd bij de hand hebt.