Hoover presenteert de Ultra Vortex

Matrassen, kussens en banken zijn bekende bronnen voor de groei van huisstofmijt en allergenen: een van de grootste oorzaken van allergieën en ademhalingsproblemen. Uw matras kan gemiddeld meer dan twee miljoen huisstofmijten bevatten. Steeds meer mensen zijn gevoelig voor huisstofmijt: wereldwijd lijden circa 300 miljoen mensen aan astma en 200 tot 250 miljoen mensen aan allergieën.

De Ultra Vortex helpt u om ervoor te zorgen dat uw familie in een schone omgeving leeft en verwijdert allergenen, stof en huisstofmijt uit uw matrassen en beklede artikelen, zoals banken en kussens.

Ideaal voor alle bekleding

 

Banken

 

Kussens

 

Kussens

 

Dierenharen

Drie programma's voor grondige reiniging

 

Zuigfunctie

De zuigkracht verwijdert zorgvuldig stof en vuil uit de diepste lagen van het textiel. Geschikt voor bewerkelijke oppervlakken. 

 

Borstelfunctie

De turboborstel draait 4200 keer per minuut rond, zodat deze diep kan doordringen in de textielvezels om allergenen en huisstofmijt te verwijderen.

 

Uv-lampfunctie

De Ultra Vortex heeft een uv C-lamp die 99,9% van de bacteriën, allergenen en huisstofmijt verwijdert en die voorkomt dat deze terugkomen.

Hygiëne en comfort

GRONDIG REINIGEN

De Ultra Vortex is ideaal voor mensen met een allergie, omdat deze een uv C-lamp heeft. De straling van de lamp is effectief tegen microbiële cellen en is daardoor ideaal voor het steriliseren van matrassen, kussens en beklede artikelen om zo dermatitis, astma en allergieën te voorkomen.

CYCLONISCH SYSTEEM

De Ultra Vortex biedt zeer efficiënte stofscheiding met grote zuigkracht en weinig filteronderhoud.

GEMAKKELIJK TE VERWIJDEREN STOFRESERVOIR

Het stofreservoir kan met één handeling gemakkelijk worden verwijderd.

RESERVOIR HYGIËNISCH LEGEN

Het reservoir kan voor optimale hygiëne worden geleegd zonder in contact met stof te komen.